Voor wie

Voor wie

Jongeren

Als jongere weet je soms niet zo goed hoe je verder moet. Je hebt weinig zelfvertrouwen of het gaat niet goed op school. Je bent onzeker. Je hebt last van faalangst of je hebt geen perspectief. Relaties kunnen lastig zijn of je weet niet welk beroep bij jou past. Het kan ook zijn dat je somber bent of dat je conflicten hebt met je ouders.

Vaak wordt er door anderen over je gepraat in plaats van met je. Samen kunnen we kijken hoe nu verder. Wat heb je nodig en wat kun je zelf en wat wil je zelf?

Ik probeer op therapeutische basis het zelfvertrouwen te vergroten, onzekerheid weg te nemen, zodat jij verder kan.

Volwassenen

Volwassen zijn gaat over verantwoordelijk zijn en keuzes kunnen maken, waar je zelf achter staat. Maar hoe doe je dat zo dat je er zelf blij van wordt? Je eigen belevingswereld wijst de weg. Dagdromen, tekeningen en gesprekken helpen om bij de antwoorden te komen en met meer (zelf)vertrouwen verder te kunnen. Vaak werkt dit ook door naar kinderen. Als je als vader of als moeder beter in je vel zit, zie je dat je kinderen als vanzelf gaan opbloeien en beter functioneren. Als je onzeker bent neemt het onzekerheid af, zodat je vol met zelfvertrouwen, zelfstandig in het leven kan staan.

 

Scroll naar boven