Kosten en vergoeding

Vergoeding

Ik ben geregistreerd als Orthopedagoog Generalist bij de NVO. (www.nvo.nl)  BIG-nummer: 29018088231. Behandeling van kinderen en jongeren tot 18 jaar en opvoedingsondersteuning worden vergoed door de gemeente. De huisartsen of het Centrum Jeugd & Gezin regelen de verwijzingen.

Aanvullende verzekering

Vergoeding van behandeling voor volwassenen is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Ik ben geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (http://www.de-nfg.nl) en lid van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (https://www.rbcz.nu).  Deze vergoeding geldt voor psychosociale therapie en niet voor opvoedingsondersteuning en coaching. De kosten kunt u zelf declareren bij de verzekeraar.

Zorgverleners AGB-code:  90059496                                      Praktijk-code: 90059497

Tarief

Voor zorg die niet onder de basisverzekering valt is het tarief per gesprek € 90,-. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via de contactpagina op de website.

Wachtlijst

Er is een wachtlijst van ongeveer twee maanden. Ik kan u informeren over de precieze mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Ik werk op 3 dagen per week. Woensdag, donderdag, vrijdag. Ik ben telefonisch bereikbaar tijdens deze dagen en via de mail buiten deze uren. Ik probeer altijd dezelfde dag te reageren.

Psychologisch
Pedagogische Praktijk
Mieke Gresnigt
Dorpshuis De Kern kamer 4
Overtoom 15
1901 EW Castricum